Tagasi blogi juurde
05.02.2019

Uus Powerskin Carbon-Air²

KIIREM. KERGEM. PAREM.

Powerskin Carbon-Air on viidud uuele tasemele!

 

Mugav kompressioon

Integreeritud horisontaalsed Carbon-kiud tagavad piisava kompressiooni kohtades, kus seda enim vajatakse, pakkudes kehale stabiilset tuge ja jõudu. Powerskin Carbon-Air² puhul on tegemist kompressioni kergema vormiga, võimaldades paremat hapniku transporti lihastele ka pikematel distantsidel. Tulemuseks on ülim mugavus ning liikumisvabadus.

Teise naha effekt

Powerskin Carbon-Air² on valmistatud vaid ühest kangatükist, tänu õmbluste puudumistele pakub see ülimat mugavust ning suuremat vee hülgamist, mille tulemuseks on väiksem veetakistus. Täiustatud hüdrodünaamiline efekt aitab ujujal libiseda kergemalt läbi vee. Tänu ühest kangatükist valmistamisele on seda lihtsam ka selga panna ning tundub kandes kui teine nahk.

Disainitud pakkumaks suuremat liikumisvabadust

Carbon-Air² sisemine vooder koosneb kolmest eraldiseisvast paneelist, mis annavad suurema liikumisvabaduse. Naiste võistlustrikoodes tagab see väiksema surve rindkere piirkonnas, mis soodustab kopsude tööd ja võimaldab ujujal vabamalt liikuda. Meeste võistluspükste puhul vähendab uus paneelide paigutus survet puusadele ja suurendab liikumisvabadust puusaliigese piirkonnas. Tänu vähendatud sisevoodri pindalale on nii naiste kui ka meeste võistlusriided kergemad ja neelavad vähem vett, vähendades seeläbi takistust ning parandades libisemist.

Leia uus Powerskin Carbon-Air² meie e-poest!