Tagasi blogi juurde
07.03.2019

Uued tooted sel nädalal!

Meil on hea meel teatada, et ProSwimi e-poodi on jõudnud uued tooted! Üritame pidevalt täiendada meie tootevalikut ning sellel nädalal lisandusid valikusse uued treeningtrikood ja ujumispüksid.

Naiste treeningtrikood

Naiste treeningtrikoode valik täienes oluliselt uute mudelite ja värvivalikuga igale maitsele. Trikoovalikust leiab 70ndatest inspireeritud ujumistrikoo Team Stripe, lisaks inspireeriva sõnumiga ‘water is my land’ Manifesto trikoo ja palju muud. Valikus domineerivad erksad värvid ja lõbusad mustrid.

Üheks uueks tooteks on Arena One naiste treeningtrikoo. Trikoo on valmistatud Arena ühetükilise kanga tehnoloogiaga, seeläbi on vähendatud õmblusi ning paranenud on mugavus ja libisemine. Materjaliks on Arena kõige arenenum ja kauakestvam kangas- 100% polüester. MaxLife trikood on mõeldud maksimaalse mugavuse ja liikumisvabaduse tagamiseks, säilitades samal ajal suurepärase pehmuse ja vastupidavuse kogu hooaja jooksul.

Meeste treeningpüksid

Meeste ujumispükste valik täienes erivärviliste bokser-lõikeliste ujumispükstega. ProSwimi e-poest leiab nüüd pilkupüüdva graafilise mustriga treeningpüksid Water, kui ka ujumispüksid Evolution, mille mustriks on brändi stiliseeritud logo. Lisaks on ka meestele valikus ühetükilise tehnoloogiaga disainitud Arena One ujumispüksid.

E-poes saadaval punased Comics ujumispüksid on madala vöökohaga bokser-lõikelised ujumispüksid, mis omavad vintage-spordirõivaste suunda. Kvaliteetne kangas sobib ideaalselt ja talub kulumist. Kiiresti kuivav MaxLife kangas ei kaota oma kuju ka pikaajalisel kasutamisel. Kaitse kloori ja UV-kiirguse vastu on loodud nii sise- kui ka välibasseini treeningute jaoks, mis püsivad uueväärsete omadustega kogu hooaja vältel.

Leia kõik tooted meie e-poest!