Tagasi blogi juurde
09.01.2019

ProSwim teatab: sponsoreeritavad sportlased!

ProSwimil on äärmiselt hea meel teatada, et 2019. aastal alustame koostööd kahe silmapaistva ujujaga! ProSwim tahab omalt poolt toetada sportlasi, kes näitavad üles täielikku pühendumust ja töökust ning kes panustavad Eesti spordi arengusse. Me toetame ausat ja puhast sporti ning seda propageerivad ka meie poolt sponsoreeritavad sportlased. Parimate tulemuste saavutamiseks vajavad sportlased parimat ning kvaliteetseimat treening- ja võistlusvarustust ning just seda Arena tooted ka pakuvad.

Need kaks sportlast on viimastel aastatel näidanud silmapaistvaid tulemusi basseiniradadel. Lisaks, esindanud Eesti koondist märkimisväärsete tulemustega tiitlivõistlustel, sealhulgas püstitanud ka Eesti rekordeid.

Esimene silmapaistev noorujuja, kes näitas suurepäraseid tulemusi just eelmisel aastal on Laura-Liis Valdmaa. 2018. aastal purustas Tartust pärit neiu Eesti vanuseklasside rekordeid lausa 14 korda.

Meie teine väljavalitud sportlane on Daniel Zaitsev, kes on viimastel aastatel näidanud väga häid tulemusi nii liblik- kui ka vabaltujumises. Parimas hoos oli ta Euroopa meistrivõistlustel, kus pääses 50m liblikujumises poolfinaali võimsa tulemusega 23,58 sekundit, mis tähistas ka uut Eesti rekordit.

Juba varsti toome teieni põhjalikud intervjuud mõlema sportlasega, kus kuulete nende tulevikuplaanidest, püstitatud eesmärkidest ja muust põnevast. Ehk saame nii mõnegi huvitava fakti nende kohta teada!

Seniks aga peatse kuulmiseni ning juba üsna pea toome teieni värskeid uudiseid Eesti Ujumisliidu aasta galalt!