Tagasi blogi juurde
17.09.2019

Lai valik seljakotte ProSwimis

Lisaks treeningriietele ning ujumisvahenditele on vajalik omada ka vastupidavat seljakotti või kohvrit, kuhu kõik hädavajalik sisse mahutada. Ujujad ei vaja vaid mahukat seljakotti, vaid tuleb ka mõelda sellele, et materjal oleks vastupidav niiskusele. Lisaks on oluline mugavus ning nutikad sahtlid, et kõik vajalik ära mahuks. Parimatel seljakottidel on võimalik eraldada kuivad ning märjad asjad, eraldi sahtel nutiseadmetele ning joogipudeli hoidja.

Arena uus 45-liitriline seljakott Fastpack 2.2 on täienenud versioon eelmisest mudelist. Tänu läbimõeldud taskusüsteemile püsivad asjad alati korras, fliisivoodriga tasku on loodud ujumisprillide transportimiseks, lisaks tõmbelukuga tasku väiksematele esemetele. Suures taskus on piisavalt ruumi kõikidele treeningvahenditele ja lisaks kaks võrkmaterjalist taskut. Esiosas on täielikult avatav õhutusega tasku, kuhu saab mugavalt panna niisked trenniasjad. Põhjatasku on mõeldud treeningjalatsitele või plätudele, külgetelt võib leida joogipudeli hoidjad. Laiad reguleeritavad õlarihmad on mugavad ning stabiilsed, võrkkangaga seljaosa tagab õhutatavuse ka kõige palavamatel päevadel. Tänu vettpidavale põhjale võid muretult koti kaasa võtta basseini äärele ning ei pea muretsema, et asjad saavad märjaks.

Arena Fastpack 2.2 on saadaval erinevates värvides ning mustrites. 


Arena Seljakott Team 45 on praktiline valik igale sportlasele. 45-liitriline seljakott on ujumisriiete ja – varustuse transportimiseks. Kotil on polsterdatud rihmad ja tagakülg, mis teeb selle kandmise äärmiselt mugavaks. Team seljakotil on üks suur peatasku, mille veekindel põhi on mõeldud märgade riiete ja plätude tarbeks. Küljetaskud on ideaalsed väikeste esemete või spordijoogi kandmiseks. Kott kannatab suurt koormust ning on kaetud vastupidava veekindla kangaga.

Arena Team 45 seljakott on saadavadal erinevates värvides ning mustrites. 

Uute toodetena on nüüd valikus Arena kohver Team Flight, mis on mõeldud mugavaks ja turvaliseks ujumisvarustuse transpordiks. Tegemist on käsipagasikohvriga ning reisimisel ei pea muretsema, et pagas kaduma läheb. Kahe suure taskuga ning eest lukuga sahtliga kohver mahutab 42 liitrit. Neli pingutusrihma tagavad stabiilsuse ning veekindel kangas kaitseb väärtuslikku sisu. 4 ratast teevad kohvri liikumise äärmiselt lihtsaks ning mugavaks. 

Arena kohver Team Cargo on loodud treeninglaagriteks või pikemateks võistlussõitudeks. 70-liitriline mahukas kohver on valmistatud vastupidavast kangast ning 4 ratast tagavad mugava liikumise. Kahe suure taskuga ning eest lukuga sahtliga kohvrisse saad kõik vajamineva pakkida süsteemselt ning mugavalt.

Kõik tooted leiad meie e-poest ning esinduskauplusest!