Tagasi blogi juurde
10.09.2019

Arena erikollektsioon inspireeritud ujumiskangelastest

Arena piiratud koguses võistlustrikood ja -püksid on inspireeritud ujumislegendidest. Igale ujujale omase disainiga kollektsioon toodi avalikkuse ette 18. maailmameistrivõistlustel Lõuna-Koreas. 

Adam Peaty erikollektsioonist võib leida kuldselt kujutatud minimalistlikud lõvid mustal taustal. See kujutab olümpiaujuja Adam Peaty ülemvõimu basseinis ning on kujunenud tema ikooniks. Carbon Flex VX võistluspüksid on loodud kiiruse maksimaliseerimiseks. Püksid hoiavad tugevat kompressiooni lihastel ja võimaldavad suuremat liikumisulatust, parandades sellega starte, pöördeid ja jalgade tööd, hoides samal ajal jalgu vee pinnal ja keha asendit voolujoonelisena.

Adam Peaty PWS ST 2.0 Jammer võistluspüksid on mõeldud noortele ujujatale. Pükstel on hea vastupidavus, optimaalne kompressioon ja venivus.

Naiste valikust leiab Carbon Flex VX võistlustrikoo. Trikoo on inspireeritud tippujuja Katinka Hosszú suurepärastest tulemustest basseiniradadel. Oma saavutustega on võitmatu naine saanud hüüdnime ”raudne leedi”. Võistlustrikoo kujutab raudseid soomuseid, mis iseloomustavad tema võitmatust basseinis, lisaks kaunistab trikood tippujuja autogramm. Avatud seljaosaga trikoo pakub mugavat liikumisvabadust, toetab lihaseid ja võimaldab saada hapnikku lihastele ka pikematel distantsidel.

Raudsest leedist inspireeritud võistlustrikoo leiab ka noortele ujujatele. Powerskin võistlustrikoo on avatud seljaosaga ning pakub mugavat liikuvust. Võistlustrikool on minimaalne veetakistus ning strateegiliselt asetsevad õmblused optimeerivad kehaasendit vees.

Ujumiskangelasest Sarah Sjöströmist inspireeritud Carbon Flex VX võistlustrikood kaunistavad võimsad kuldsed kotka tiivad. Graafiliselt kujutatud kuldsed tiivad mustal taustal on täiuslik sümbol iseloomustamaks tippujuja silmapaistvaid saavutusi. Carbon Flex VX eelisteks on keskmine ja ühtlane kompressioon üle terve trikoo. 

Tüdrukutele loodud unikaalne Powerskin võistlustrikoo on inspireeritud ujumiskangelasest Sjöströmist. Võistlustrikool on optimaalne kompressioon ning sobib ka pikemateks distantsideks.

Telli Arena erikollektsioonist võistlusvarustus meie e-poest või tule vaata oma silmaga esinduskauplusest!