Tagasi blogi juurde
13.08.2019

Uusima tehnoloogiaga Arena Cobra Swipe ujumisprillid

Avastage kaasaegseima udutõrje tehnoloogiaga ujumisprillid Arena Cobra Swipe! Arena uus udutõrjetehnoloogia on murranguline lähenemisviis lahendamaks hõlpsalt uduseks minevate prillide probleemi. Arena eelmise Cobra mudeli ujumisprillidel olemasolev uduvastane kaitse on üks parimaid, kuid nüüd on Swipe tehnoloogia abil Cobra Ultra Mirror ujumisprillid veelgi paremaks tehtud. Pühkides õrnalt vaid ühe sõrmega prillide sisemist läätse, hoides samal ajal prille vees, saab uduvastase kaitse uuesti aktiveerida, pikendades sellega uduvastast kaitset kuni 10 korda.

Veelgi kiiremad, kergemad ja hästiistuvad ujumisprillid on madala profiili ja laia nägemisulatusega. Võistlusprillidega on kaasas 5 vahetatavat eri suurusega ninasilda. Kahekordse silikoonrihma ja õhukese tihendiga Cobra Ultra Mirror Swipe ujumisprillid on kindlad ega lase vett läbi, istuvad mugavalt ning on stabiilsed.

Uduvastase tehnoloogiaga ujumisprillid on nüüd saadaval ka triatleetidele. Arena Cobra Tri Mirror Swipe ujumisprillid on parimaks kaaslaseks triatloni ning avaveeujumise sõpradele. Unikaalne disain takistab vee valgumist klaasidele, pakkumaks optimaalset nähtavust. Prillid ei lähe uduseks ning neil on lisaks ka UV-kaitse. Silikoonrihmad tagavad püsivuse ning tänu vahetavatale ninasildadele leiab iga ujumissõber endale ideaalselt sobiva suuruse.

Laia värvivaliku Cobra Ultra Mirror Swipe ujumisprille leiad siit!